Top Gear na slovenski način, automobilistički hit na elektro pogon! Video test: Audija e-tron GT u režiji kultnog Avto Magazin TV

Pogledajte vrhunsku video produkciju bratskog Startovog portala i kultne automobilističke revije "Avto magazin" koja je u doba bivše države žarila i palila, a čiji su protagonisti bili jednako popularni u "Jugi", kao što su to bili Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May na BBC-u. Sjajna produkcija, diskretan, nenamljetiv, a iznimno zanimljiv Jaka Drozg, mladi autor audio-vizualnog formata koji plijeni. Isplati se vidjeti kako to naši susjedi rade. S video testom Audija e-tron GT počela je prva sezona Avto Magazin TV-a! U sljedećoj epizodi testiraju novu Opel Mokku. Jeste li za nastavak?

Top Gear na slovenski način, automobilistički hit na elektro pogon! Video test: Audija e-tron GT u režiji kultnog Avto Magazin TV Nik Gradišnik
1. 9. 2022

U premijernoj epizodi TV sadržaja Avto Magazin predstavljamo automobilistički hit na elektro pogon: Audi e-tron GT. Prva sezona bit će usredotočena na informativne testove automobila, na kakve smo navikli od Avto Magazin. Detaljno predstavljanje automobila bit će obogaćeno tehnološkim objašnjenjima, pronicljivim nalazima najboljih stručnjaka... Istaknuli su dobre i loše osobine, pogledali svaki kutak kabine i prtljažnika te dodali korisničke savjete. U prvoj sezoni testovi i sadržaji automobila bit će objavljeni jednom tjedno, a tijekom sezone možete očekivati ​​još neka iznenađenja.

Testovima i prezentacijama automobila kasnije će pridružiti usporedbe, izazove, savjete korisnika, ‘utrke’ u ubrzanju, dodati će trkački test i priču, a naravno i ideje o zanimljivim sadržajima iz svijeta automobila. U sljedećoj epizodi na redu je novu Opel Mokka.

Jaka Drozg, kao i većina njegovih vršnjaka ljubitelj je svega što se kotrlja, posebice na pneumaticima. Ljubav prema vožnji kod kuće naslijedio je nadograđujući je putem video igara u djetinjstvu, u tinejdžerskim godinama s kartingom, kada je osvojio i jedan od karting kupova Avto Magazina, a i danas najradije provodi vrijeme za upravljačem razna vozila na četiri kotača na zavojitim cestama i dulje 'roadtrip-ih'.

 

Članak je također dostupan u tiskanom izdanju magazina Start, koji je u prodaji od 31.07.2021.

PRETPLATITE SE!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.