Cybertruck je doista otporan na metke, ali ova ga je nesreća otvorila 'kao konzervu sardina'

Svemoćni Cybertruck očito nije svemoćan koliko bi Elon Musk želio.

Cybertruck je doista otporan na metke, ali ova ga je nesreća otvorila 'kao konzervu sardina' Matt Skucas
26. 5. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Elon Musk iznimno je ponosan na novi Cybertruck koji je izazvao pravu euforiju, posebice u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegova 'neprobojnost' često je bila predmet eksperimenata, a neki su čak išli toliko daleko da su automobil udarali palicama i drugim napravama. Čak su i lopovi imali dosta problema s provalom u Cybertrucks. Tijelo od nehrđajućeg čelika je navodno nemoguće oštetiti, ali to očito nije slučaj.
 

Objava s Twittera pokazala je da niti Cybertruck nije tako svemoćan kao što smo mislili da jest. Na internetu su se pojavile fotografije oštećenog Cybertrucka s otkinutim panelima karoserije na suvozačevoj strani. Inače, okolnosti nesreće nisu do kraja razjašnjene, ali sudeći po fotografijama, automobil je s autoceste sletio u baru. Nema informacija o tome je li itko ozlijeđen u nesreći, ali s obzirom na količinu štete koju je Tesla pretrpjela, malo je vjerojatno da su ljudi u automobilu otišli neozlijeđeni.
 

 
Skinuo ga je bolje od ostalih?!
 

Razbijeno je vjetrobransko staklo, oštećen je i prednji dio vozila, dok karoserije sa suvozačeve strane praktički nema. Više je nego očito da se radi o prilično teškoj nesreći, budući da je automobil zadobio i svinuto i povijeno podvozje. Sudeći po slikama, Cybertruck ga je i u ovom slučaju podnio puno bolje od bilo kojeg drugog automobila. Dok bi se standardna karoserija vjerojatno zgužvala i deformirala, Cybertruck od krutog nehrđajućeg čelika vjerojatno ne bi, pa je karoserija ostrugana s vozila.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.