Ponosni tata Peter Grašo pokazao što sve može njegova 2-godišnja kći: Fantastičan video oduševio sve (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanula je snimka kćeri Petra Graše koja je otpjevala očev veliki hit i pokazala svoj glazbeni talent.
 

Ponosni tata Peter Grašo pokazao što sve može njegova 2-godišnja kći: Fantastičan video oduševio sve (VIDEO) Petar Grašo/Instagram/net.hr_/Miroslav Lelas/Pixsell
2. 9. 2024

Vjerojatno je želja mnogih duhova da njegovo dijete naslijedi neke od njegovih dobrih gena. Eto, hrvatskom se glazbeniku i pjevaču ova želja ispunila Petru Grašu.

Društvenim mrežama munjevito se proširila snimka Graše kako svoju prvorođenu kćer Albu sjeda za klavijaturu i ispred nje stavlja mikrofon. "Da bude kao tata kad pjeva. Sad pjevaj i sviraj", čuje se Grašo na snimci dok namješta držač mikrofona ispred svoje kćeri.
 

"Zvijezda je rođena!"

Alba, koja je u srpnju napunila tek dvije godine, otpjevala je veliki Grašin hit Ako te pitaju uz tatinu pratnju na klavijaturama. Time je pokazala da, unatoč mladosti, posjeduje veliki glazbeni talent, jer je refren pjesme otpjevala suvereno i u potpunosti. Na snimci se jasno vidi da je Grašo bio i više nego impresioniran kćerinim pjevačkim remek djelom te nije skrivao ponos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 𝕄𝕒𝕥𝕚𝕛𝕖𝕧𝕚𝕔 (@matijevic_anita)

 
Mnogi korisnici Instagrama bili su i više nego impresionirani onim što su vidjeli. Nemali broj komentara glasio je: "Bravo!" Jedna osoba je napisala: "Ovo je tako lijep i sladak video", dok je druga rekla: "Kako je slatka." U svakom slučaju, nisu štedjeli na superlativima: "Kako joj dobro ide. Zvijezda je rođena!"

Iz glazbene obitelji

Glazba je već bila položena u Albinoj kolijevci. Osim oca koji je glazbenik, majka Hana Huljić također piše i pjeva uspavanke te je pjevačica i pijanistica. Uz sve to, Albini djed i baka, Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić, poznati su hrvatski glazbeni stvaraoci, koji su već stvorili more hitova, kako za Graša, tako i za mnoge druge hrvatske izvođače obitelj će se uskoro povećati za još jednog člana obitelji. Kako je popularni glazbenik prije nekog vremena najavio, njegova kći Alba dobit će brata. "Kako je Hana? Kao i svaka trudnica. Jedan dan voli kroasane, drugi dan ih ne voli. Onda joj jedan dan moj parfem miriše super, a drugi dan smrdi užasno. Mislim da tako mora biti, u redu je", rekao je o dobrobiti svoje trudne supruge za In Magazin u lipnju.
 

Svoju obitelj ne stavlja na društvene mreže

 
Petar Grašo brižno čuva privatnost svoje obitelji. Na društvenim mrežama nalazimo samo jednu obiteljsku fotografiju koju je objavio Huljić. Na fotografiji se kći Alba vidi samo straga.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.