U Rijeci ploveći luksuz vrijedan gotovo 300 milijuna eura. Vlasnik je Al Thani, bivši premijer Katara i vlasnik nogometnog kluba Paris Saint Germain.  (VIDEO)

VIDEO: Vlasnik jahte je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu!

Riječ je o mega jahti imena Al Mirqab, jednoj od najvećih na svijetu, u vlasništvu Hamada bin Jassima bin Jabera Al Thanija, bivšeg premijera Katara i vlasnika nogometnog kluba Paris Saint Germain. 

U Rijeci ploveći luksuz vrijedan gotovo 300 milijuna eura. Vlasnik je Al Thani, bivši premijer Katara i vlasnik nogometnog kluba Paris Saint Germain.  (VIDEO) Goran Kovacic/PIXSELL/Bobo
26. 3. 2024

U jučerašnjim prijepodnevnim satima jedno od najimpresivnijih plovila u povijesti čovječanstva uplovilo je u riječku luku. Riječ je o mega jahti imena Al Mirqab, jednoj od najvećih na svijetu, u vlasništvu Hamada bin Jassima bin Jabera Al Thanija, bivšeg premijera Katara i vlasnika nogometnog kluba Paris Saint Germain. Plovilo je dugo 133 metra i široko 19 metara i apsolutni je luksuz na vodi. Al Mirqab ima deset velikih apartmana za ukupno 24 gosta, kino dvoranu, vanjske barove, unutarnji bazen i ogroman spa, kao i heliodrom. Njime upravlja ukupno šezdeset članova posade, a jahta se procjenjuje na gotovo 300 milijuna eura.

Al Mirqab najveći dio godine "provodi" uz grčku obalu, a u riječkoj luci trebao bi biti najmanje mjesec dana, a možda i dulje, piše neslužbeni hrvatski Novi list. U videu ispod možete snimiti pogledajte jahtu izbliza!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.