Djevojka je učinila ono što su mnogi od nas oduvijek željeli učiniti. Rezultat je... (VIDEO)

Kad duže vrijeme nije mogla prestići kamion, krenula je u akciju... Psovke, trubljenja i signaliziranje farovima nikada nisu imali efekta, al' ona se dosjetila

Djevojka je učinila ono što su mnogi od nas oduvijek željeli učiniti. Rezultat je... (VIDEO) Gioele Fazzeri from Pixabay
13. 9. 2024

Vjerojatno se svakom od nas to dogodilo - zaglavili smo iza kamiona na uskoj cesti, bez mogućnosti pretjecanja. Psovke, trubljenja i signaliziranje farovima nikada nisu imali efekta, ali samo jedna nevina gesta mogla je, dokazala je djevojka sa snimke, riješiti situaciju na vrlo pozitivan način.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOVOSTI (@novosti_011)

Vozačica je nazvaolabroj sa stražnje strane kamiona i ljubazno zamolila šofera da prvom prilikom stane, jer ga nikako ne može prestići. Vozač se na to iskreno nasmiješio i obećao joj da će i on učiniti isto, naravno, ovisi o raspoloženju sugovornika s druge strane, no gospodin "Peša" pokazao se izuzetno pronicljivim i prema gospođici i njezinim suputnicima. , barem prema njegovim riječima, ubrzo je omogućio pretjecanje. Navodno je istina da "lijepa riječ lijepo mjesto nađe", no jasno je da bi mladoj dami za volanom bilo idealno koristiti hands-free telefon.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.