Supruga Roda Stewarta uživa na jahti u mini bikiniju (od cijene bi vam se moglo zavrtjeti u glavi!)

Čuveni glazbenik i njegova supruga Penny Lancaster vruće ljetne dane provode na jahti vrijednoj gotovo 60 milijuna eura. Prvo je sina oženio u Dubrovniku, a sad plove oko Sardinije.

The ICONS Gala red carpet arrivals "n"nThe ICONS Gala red carpet arrivals at the Landmark Hotel"n"nFeaturing: Penny Lancaster, Rod Stewart"nWhere: London, United Kingdom"nWhen: 17 Sep 2021"nCredit: Phil Lewis/WENN PLAA /WENN/PIXSELL Phil Lewis/WENN PLAA /WENN/PIXSELL
25. 7. 2024

Legendarni glazbenik Rod Stewart uživa na Sardiniji sa suprugom Penny Lancaster i djecom - Seanom, Ruby, Kimberly, Alastairom i Aidenom, a supružnici su isplovili na jahti vrijednoj gotovo 60 milijuna eura, dok su temperature diljem regije prelazile 30 Celzijevih stupnjeva.

Lancaster je malo lakše podnosila vrućinu u malenom crnom bikiniju. 53-godišnja bivša manekenka većinu vremena provela je sunčajući se na palubi dok je razgovarala sa svojom obitelji, dok se Rod Stewart pokrio ručnikom kako bi se barem rashladio od sunca.

Penny je kasnije bikini zamijenila zelenim - ružičasti pokrivač s cvjetnim uzorkom, dok je obitelj uskočila u gumeni čamac kako bi se uputila prema obali. Podsjetimo, Nicole Artukovich nedavno se u Dubrovniku udala za Rodova sina Liama ​​Stewarta, na kojem se okupila svjetska elita, koju su mediji prozvali . Par se planira preseliti u Hrvatsku.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.