Tour de France ima svoje pobjednike; Tadeja Pogačara i posve novu Škodu Elroqu koja je vozila maskirna iz šampiona

Škoda nakratko pokazala pridošlicu –sve u vjeri da će je netko i primijetiti

U posljednjoj etapi ovogodišnje utrke u Francuskoj uz pobjednika Tadeja Pogačara pojavila se i maskirna Škoda Elroq.

Tour de France ima svoje pobjednike; Tadeja Pogačara i posve novu Škodu Elroqu koja je vozila maskirna iz šampiona Škoda
24. 7. 2024

Pomno kamuflirana Škoda Elroq, najnoviji električni model češke marke, koji će biti predstavljen ove jeseni, pridružila se posljednjoj etapi kronometra ovogodišnjeg 111. izdanja Tour of France i pratila vozače.

Škoda Auto već dvadeset i jednu godinu podržava utrku, a ovo partnerstvo, koje uključuje i osiguranje službenog voznog parka, produljeno je do 2028. godine. Organizacijskom timu ove je godine osigurano 205 vozila, među kojima su i "crvena kola" , električni Enyaq i novi plug-in hibrid Superb Combi s kojim je glavni dio vodio direktor utrke Christian Prudhomme.

Škoda je za posljednju etapu pripremila neočekivano iznenađenje, svoju uvertiru u javnu utrku doživio je maskirani Elroq. Automobil koji se pridružio vozačima u posljednjoj etapi držao se u tajnosti jer će njegova službena premijera biti tek ove jeseni.

Novi model do sada su tek rijetki novinari imali priliku vidjeti i isprobati tijekom prvih medijskih probnih vožnji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.