Kakav samo luđak! U tunelu usred mraka vozio u suprotnom smjeru -što uraditi kad naletite na takvog manijaka

Treba li mu oduzeti auto? Video od kojeg se ledi krv u žilama! Albansko ludilo u tunelu! Svakakvih idiota ima, no ovaj konkurira za sam vrh. Pretjecanje preko dvije trake i vožnja s onu strane pameti...

Po mnogima je takvo ponašanje nedopustivo, neki čak smatraju da vozač treba ići u zatvor.

Kakav samo luđak! U tunelu usred mraka vozio u suprotnom smjeru -što uraditi kad naletite na takvog manijaka Facebook/Prometne zgode i nezgode
25. 7. 2024

Vozač osobnog automobila albanskih registarskih oznaka u tunelu je na autocesti A1 kod izlaza Ploče upriličio jezive scene! Šokantna snimka opasne vožnje vozača koji je nonšalantno vozio dvije neprekinute kolone u tunelu, vozio suprotnim trakom na opasnoj dionici i pretjecao kamion s cisternom objavljena je na internetu. Samo sreća da mu u tom trenutku nitko nije krenuo prema njemu iz suprotnog smjera i da je sve sretno završilo.
 

Videosnimka od koje se ledi krv u žilama

Na snimci, koja je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nadjeda, stoji da je riječ o automobilu albanskih registarskih oznaka, a snimljen je na izlazu s hrvatske autoceste A1 prema Pločama. Udario ga je sudionik u prometu koji je vozio iza spomenutog vozača, ogorčeni su i online komentatori. "Ovo je za zatvor. Treba ga pratiti i zvati policiju da ga čeka", napisao je jedan korisnik ispod objave. Drugi komentator je uvjeren da takve ljude treba uhititi, oduzeti im auto i zabraniti im ulazak u Hrvatsku na deset godina. ali je treći korisnik napisao u komentaru.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.