Bit će to pravi bestseler: osobne priče i obiteljske fotografije koje još nije podijelila s javnošću

Melania Trump je usred predsjedničke kampanje napravila neočekivani potez

 
Ured bivše prve dame Sjedinjenih Država objavio je u četvrtak da će Melania Trump objaviti svoje memoare pod naslovom Melania.

Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump is joined on stage by his wife Melania after he finished giving his acceptance speech on Day 4 of the Republican National Convention (RNC), at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, U.S., July 18, 2024. REUTERS/Andrew Kelly Photo: Andrew Kelly/REUTERS Andrew Kelly/REUTERS/Pixell
26. 7. 2024

Još se ne zna kada će knjiga biti objavljena, ali objavit će je izdavaštvo Skyhorse Publishing, koje je već objavilo knjige pristaša bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, prema američkim medijima definiranu osobnu izvrsnost", priopćili su iz ureda prvog prva dama, koja nedostaje Trumpovim pristašama tijekom kampanje njezina supruga za povratak u Bijelu kuću.

O Melaniji Trump već je pisano u nekoliko drugih knjiga, ali ovaj put će ona po prvi put ispričati svoju priču. Njezin ured unaprijed promovira knjigu, navodeći da će u njoj biti osobne priče i obiteljske fotografije koje još nije podijelila s javnošću.

Još nije poznato je li Melania Trump sama napisala knjigu ili je imala pomoć. Nije jasno ni kolika će joj biti isplata. No, poznato je da će knjiga koštati 40 dolara, potpisana za 75 dolara, a posebno kolekcionarsko izdanje moći će se kupiti za 150 dolara. Knjigu je već moguće naručiti putem web stranice
 Melanie Trump.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.