Vau, Vlado Kalember ima jako zgodnog sina, stvarno je njegova čista kopija - na oca nalik, na mamu mudar!

Lijep na tatu, pametan na mamu! I u ovom slučaju vrijedi izreka da jabuka ne pada daleko od stabla...

Vau, Vlado Kalember ima jako zgodnog sina, stvarno je njegova čista kopija - na oca nalik, na mamu mudar! Vlado Kalember / Instagram
23. 7. 2024

Nekada je bio frontman Srebrna krila. Smatran je jednim od najvećih zavodnika na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije, no sada već dugi niz godina nastupa kao solist. Ima mnogo obožavateljica i za njega kažu da je doista vječno mlad. Čini se da ga godine ne drže na životu, jer i danas je isti kakav je bio kao mladić iz braka s violončelisticom Anom Rucner (ona je od njega mlađa 30 godina) od koje su rastavljeni. 

Imaju sina Dariana. Ana i Vlado vjenčali su se 2006. godine, a u kolovozu su se veselili prinovi. Nakon osam godina razveli su se, što je nemalo iznenadilo njihove obožavatelje jer su djelovali kao skladan i povezan par. Ali život priča druge priče, i dalje su u dobrim odnosima, a sina odgajaju zajedno. Nemoguće je zanemariti činjenicu da je Darian odrezan otac. Kako prenose hrvatski mediji, oni su u jako dobrim odnosima i sigurni smo da je Vlado i dalje ponosan na svog sina.

Očito je i da su Ana i Vlado odradili odličan posao kada je u pitanju odgoj. S tinejdžerima nije uvijek lako, ali Ana i njezin sin imaju lijep odnos pun ljubavi, o čemu dovoljno govori fotografija na kojoj Ana grli Dariana. Inače, Vlado će ove godine napuniti 71 godinu, što iznenađuje njegove obožavateljice, jer izgleda najmanje dva desetljeća mlađe, svojedobno ga je hvalila Lepa Brena, s kojom je prije desetljeća surađivao i snimio zajedničku pjesmu. Za njega je rekla da je vrlo karizmatičan i šarmantan, te da jako dobro zna njegovati svoju sjajnu formu. Sve mu se isplatilo jer je još uvijek pun energije, i dalje stvara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.