Donald Trump postao Donald McDonald: Sve za glasove, pa makar se i nasmijao (VIDEO)

Iskoristio priliku i matirao suparnicu ni manje ni više nego za fritezom!Harrisova je nekada radila u Mickeya D'sa, a Trump joj je uzvratio za pultom McDonald’sa!

Favorit za američkog predsjednika spremao je i pomfrit za potrebe predizborne kampanje.

Donald Trump postao Donald McDonald: Sve za glasove, pa makar se i nasmijao (VIDEO) X/TeamTrump
21. 10. 2024

Bivši američki predsjednik Donald Trump, koji se i ove godine natječe za predsjednika, zadržao se u predizbornoj kampanji u ruralnom području sjeverno od Philadelphije, gdje se okušao u... prženju krumpirića u lokalnom restoranu brze hrane McDonald's. U tome su mu pomogli radnici koji su zapravo tamo zaposleni, piše TMZ.

Prek svoje značilne oprave nadel predpasnik

Na snimci koja kruži društvenim mrežama vidi se kako Trump ispituje neke zaposlenike koliko su zadovoljni svojim poslom i kako se menadžer ponaša prema njima dok čekaju da se skuhaju krumpirići. Pitao je radnike i kako se pravilno kuha krumpirić, a između ostalog im je rekao da kasnije planira posjetiti utakmicu američkoga nogometa.

 
Mnogi gladni posjetitelji koji su svoju hranu preuzimali na šalteru za preuzimanje vjerojatno nisu ni slutili da će ih hamburger i krumpiriće poslužiti bivši predsjednik. Trump je popričao s vozačima, a posebno za ovu priliku odjenuo je i pregaču preko svog prepoznatljivog outfita - bijele košulje i (ovaj put) crvene kravate. 

 
Iskoristio priliku i matirao suparnika

Hranu je od Trumpa kupilo i nekoliko novinara koji su mu postavljali pitanja, a on je ovu priliku iskoristio i da se obrati protivnici u borbi za predsjedničku fotelju Kamali Harris. Rekao je da on sam sada radi 15 minuta više od nje u restoranu.

Bacio se na tvrdnju Harrisove, koja je rekla da je nekoć radila u restoranu Mickeya D'sa, i rekla da je Bidenova potpredsjednica to izmislila jer je ona "lažljivica Kamala". Zbog Trumpovog posjeta oko restorana se okupio veliki broj njegovih pratitelja, a za njegovu sigurnost brinuli su pripadnici tajne službe, piše TMZ.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.