Pronađeno tijelo na ulici: Policija uhitila 38-godišnjaka koji se skrivao u grmlju nakon kobne tučnjave

Zločin je šokirao lokalnu zajednicu, a doista bizarni detalji odjekuju i drugdje.
 

Pronađeno tijelo na ulici: Policija uhitila 38-godišnjaka koji se skrivao u grmlju nakon kobne tučnjave pexels-brian-james
23. 3. 2024

Bizarna, ali ujedno i vrlo tragična vijest stiže iz Australije o smrti 32-godišnjaka koji je izgubio život zbog unaprijed dogovorene tučnjave sa šest godina starijim muškarcem. Još nije poznato zašto se dvojac međusobno potukao, ali okolnosti događaja koji je potresao zemlju i odjeknuo i drugdje u svijetu prilično su sumnjive.

U Melonbi su u petak navečer slučajni prolaznici naišli na umirućeg čovjeka. ulice. Spasioci su odmah izašli na mjesto događaja i odmah pružili pomoć unesrećenom. Njemu je pružena pomoć zbog teških ozljeda glave i tijela, ali je preminuo prije dolaska policije, a policija je ubrzo obaviještena i o prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo krvavo vozilo. Policija je doznala da je automobilom prevezen mrtvi 32-godišnjak, a samo nekoliko trenutaka kasnije otkrili su i počinitelja kako se skriva u... grmlju! Muškarac je odmah uhićen i morat će na sudu priznati krivnju za ubojstvo. Ako bude proglašen krivim, prijeti mu višegodišnja zatvorska kazna.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.